Diskusní fórum deskoherního klubu Bedna
Nejste přihlášen(a)

Gally napsal(a):
... a co takhle rozšíření Pig pandemie?
... jen doufám že tuhle hru nebudem hrát letos naživo
Ona je tam skutečně nová "fialová" zmutovaná choroba. Přesně to, co jsi napsal, se objevilo i na BGG. Zvláštní koincidence ohlášení této hry a Swine Flu hrozby...

Albi hodlá před Vánoci vyjet s dvěma hrami:
Alias:![]()
Další klon Activit; bude tam pantomima, osobnosti, versovani, predvadeni zvirat, popisovani, atd. Cena by mela byt pod 500 peněz. Vyjde odhadem v půlce září.
Hexeto:![]()
Logická hříčka českého autora Jana Vodičky. Vyjít by měla nejpozději začátkem října.
=======================================================
Co je asi zajímavější, je informace o probíhající lokalizaci rozšíření k Pandemicu On the Brink (Na pokraji) a Dominion: Intrique (Intriky). Termín vydání není znám; hrubý odhad je březen 2010.
Naopak zklamu příznivce DV (tedy z Bedny vlastně jen Jurriho a sebe
)) - Albi zatím nepočítá s českým rozšířením Gathering Storm :'-(
Tak jsem hrál to Infinite city
http://www.boardgamegeek.com/boardgame/ … inite-city
a dobrý:
- velmi, opravdu velmi krátká pravidla (trochu jen zabere pročtení funkcí budov)
- velmi krátká příprava
- příjemná délka partie kolem 30 min
- odsejpá to, a zároveň když není hráč na tahu, tak se nenudí, ale přemýšlí co bude dělat
Systém je přikládání kartiček, stavění města (cca jako v Carcassonne), a hraje se na převahu.
Opravdu příjemné.

Gally napsal(a):
Tak jsem hrál to Infinite city
http://www.boardgamegeek.com/boardgame/ … inite-city
a dobrý:
- velmi, opravdu velmi krátká pravidla (trochu jen zabere pročtení funkcí budov)
- velmi krátká příprava
- příjemná délka partie kolem 30 min
- odsejpá to, a zároveň když není hráč na tahu, tak se nenudí, ale přemýšlí co bude dělat
Systém je přikládání kartiček, stavění města (cca jako v Carcassonne), a hraje se na převahu.
Opravdu příjemné.
No jsem rád, že slyším chválu na hru, kterou jsem do klubu málem naprosadil
) jinak v okruhu mých známých se názory různí. Ona je to hodně "prasící" hra a ne každej to vydejchá. Mně se líbí hodně.
Takový prasící Carcassonne pro dospělé s mimořádnou grafikou.
na www.albi.cz je info o novinkách:
Březen 2010
Mořeplavci - české vydání objevitelské hry Endeavor
Fabrikmanager - české vydání hry od autora hry Vysoké napětí, která volně navazuje na tuto světoznámou hru.
Jaro/léto 2010
Dominion - Intriky - druhá edice veleúspěšné hry Dominion.
Pandemic rozšíření - české vydání původního rozšíření Pandemic on the Brink.